Bombay aardappelen
Porties Prep Tijd
3 20minuten
Kook Tijd
10minuten
Porties Prep Tijd
3 20minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Mix de gember, knoflook en tomaten tot je een pasta bekomt. Je kan dit ook in een vijzel doen.
  2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de komijn- en mosterdzaadjes toe. Eens de zaadjes bruin geworden zijn, kan je de ajuin toevoegen.
  3. Fruit de ajuin gedurende +/- 1 min vooraleer je de gember-/knoflookpasta, de gemalen kruiden en een snuifje zout toevoegt. Laat dit mengsel gedurende 1 à 2 min verder fruiten.
  4. Voeg de partjes tomaat toe en kook alles gedurende 3 à 4 min.
  5. Voeg als laatste de blokjes aardappel toe en meng alles goed door elkaar. Laat het geheel 4 à 5 min koken tot alle smaken geabsorbeerd zijn.
  6. Kruid eventueel bij en dien op met de verse korianderblaadjes.