Arancini van een restje paella
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd
5minuten
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Snijd de stukjes vlees of vis in de paella iets kleiner, meng er geraspte kaas door en laat het restje paella een nachtje goed koud worden in de ijskast.
  2. Rol de paella in balletjes ter grote van een golfbal en paneer ze door ze eerst door de bloem, dan het geklutste ei en als laatste door het paneermeel te rollen.
  3. Bak de arancini in de friteuse of een bodempje zeer warme olie in een diepe pan tot ze langs alle kanten mooi goudbruin zijn.
  4. Laat de gefrituurde paella-balletjes uitlekken op een vel keukenrol en bestrooi ze met een beetje zout.
  5. Serveer met een partje citroen en een dipsausje van mayonaise gemengd met een beetje paprikapoeder, knoflook en tabasco.