Fragipanetaart met peren
Een tijdje geleden maakte ik met een restje rode wijn peertjes gestoofd in rode wijn, en natuurlijk had ik er veel...
Lees verderEen tijdje geleden maakte ik met een restje rode wijn peertjes gestoofd in rode wijn, en natuurlijk had ik er veel...
Lees verderEen restje rode wijn kan ook dienen voor een dessert zoals deze peertjes gestoofd in rode wijn. Lekker als met een beetje...
Lees verderHeb je nog een hele hoop knol- en wortelgroenten in je ijskast liggen, maar zo net niet genoeg om één variëteit...
Lees verderWat te doen met een restje appelmoes? Een lekkere cake (ultimate comfortfood)...
Lees verderWentelteefjes, ook wel gekend als verloren of gewonnen brood. Een eenvoudig en lekker ontbijtrecept of 4-uurtje gemaakt van oude sneden (wit)...
Lees verderTeveel champignons, of worden ze al een beetje rimpelig? Volg dit recept en gebruik ze een andere keer....
Lees verderRestje gekookte bloemkool of bloemkool in kaassaus? Maak er een lekker hapje van of dien deze bloemkool pakketjes op als bijgerecht...
Lees verderLiggen die champignons al een paar dagen te verpieteren in je frigo en zien ze er wat verrimpeld uit? Je kan...
Lees verderEen klassieker onder de broodrestjes, maar met een beetje vers fruit 'pimp' je het tot een heerlijk ontbijt!...
Lees verderDe klassieker voor het verwerken van je restje brood of koffiekoeken. Hier vind je een heel algemeen recept, maar 'pimpen' is toegestaan....
Lees verder