Bourekitas met aubergine en feta
Een geblutste, 1 week oude aubergine, fetakaas en een zelfgemaakt deeg leverden deze lunch op....
Lees verderEen geblutste, 1 week oude aubergine, fetakaas en een zelfgemaakt deeg leverden deze lunch op....
Lees verderMaak een lekker tussendoortje van je restjes kip in de vorm van empanadas met kip....
Lees verderHeb je wat teveel paprika's in huis en worden ze al een beetje rimpelig? Leg ze dan in in olijfolie. Een ideaal...
Lees verderHeb je veel rode wijn over of was de wijn net niet lekker genoeg om op te drinken. Probeer dan eens deze...
Lees verderHeb je teveel yoghurt gekocht of krijg je hem niet op voor de vervaldatum? Probeer dan eens deze heerlijke yoghurtkaas balletjes...
Lees verderStaat dat portie basilicum nu al een tijdje op je vensterbank en beginnen de blaadjes er wat triest bij te hangen? Maak...
Lees verderVoor deze pasta-recyclage bestaan er wel 30 varianten. Hier de Griekse...
Lees verderEen eenvoudig recept om je restje pasta (en tomatensaus) om te toveren tot een lekkere lunch of licht dinner....
Lees verderEen Argentijnse klassieker bij gegrild vlees. Een heerlijk fris sausje, perfect voor het wegwerken van je restje peterselie....
Lees verderFrisse saus gemaakt van oud wit brood. Heerlijk bij een stukje lamsvlees of rosbief...
Lees verderNu heb je van je restje ciabatta of stockbrood die heerlijke croutons gemaakt, maar wat doe je er dan mee? Bvb. deze...
Lees verderVan oud brood kan je heerljke croutons maken. Lekker voor in slaatjes, soep, ...
Lees verderOud stockbrood en nog wat restjes kruiden in huis? Met die recept sla je ineens 2 vliegen in 1 klap. Lekker...
Lees verderHartige muffins gemaakt van oud brood en restjes kaas. Lekker tussendoor of als hapje bij de aperitief...
Lees verderMaak een heerlijke salsa van je restjes tomaten en verse kruiden....
Lees verder