Pizzaiola saus
Ansjovisfilet en kappertjes zijn zo 2 van die zaken die eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Maar geen nood, er is een...
Lees verderAnsjovisfilet en kappertjes zijn zo 2 van die zaken die eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Maar geen nood, er is een...
Lees verderToegegeven, mij paleo-adept collega zal er wel voor iets tussen zitten, maar een halve bloemkool op overschot bracht me tot dit...
Lees verderEen leftover recept geïnspireerd door mijn laatste reis naar Israël: oudbakken pitabroodjes met frisse groenten en kruiden vormen een heerlijk zomers slaatje!...
Lees verderAspergetijd! Dus ligt er een bussel groene asperges in mijn ijskast.De steeltjes kan je gebruiken voor deze romige aspergesoep. ...
Lees verderEen hartige rijsttaart met spinazie en feta. Met een slaatje erbij, de ideale leftover lunch!...
Lees verderEen kleine berg olijven over van een feestje? Tapenade is the answer!...
Lees verderHeb je toevallig recent pesto gemaakt van een restje verse basilicum? En heb je nu wat aardappelen en boontjes over? Presto! Pasta...
Lees verderVaak is de voorverpakte vis die je in de supermarkt koopt net iets teveel. Wat ik dan doe is de rauwe...
Lees verderPanzanella of panmolle is een populaire, Florentijnse zomersalade gemaakt van oudbakken brood & tomaten....
Lees verderSoep is een ideale manier om met je restjes groenten aan de slag te gaan. Maar ook een restje kip en...
Lees verder'En papilotte' koken ideale manier om met wat restjes groenten uit je ijskast toch nog iets lekkers op tafel te toveren. Denk...
Lees verderPizza is een echte winner voor het opgebruiken van restjes! Restjes tomatensaus, groenten, vlees, kaas, ...
Lees verderYoghurt op overschot die nog maar even goed blijft? Maak er deze frisse cake van....
Lees verderEen Oosterse omelet met allerhande restjes (Aziatische) groenten en een lekker sausje....
Lees verderRestje spaghettisaus en geen zin om 2 dagen achter elkaar spaghetti bolognaise te eten? Probeer eens de ze gratin van een...
Lees verderNog een recept voor een sausje waar je een hoop verse kruiden in kan verwerken Heerlijk bij een stukje gegrild vlees of...
Lees verderEen restje rucola, ciabatta van een dag oud en wat kip werd een heerlijk hapje voor bij de aperitief....
Lees verderHeb je nog een hele hoop knol- en wortelgroenten in je ijskast liggen, maar zo net niet genoeg om één variëteit...
Lees verderEen lekker frisse saus die zich dankbaar ontfermt over een halve komkommer die in je ijskast verdwaalde....
Lees verder