Rode paprika spread
Het hoeft niet altijd broodpudding of verloren brood te zijn, want met een klein restje oudbakken brood kan je ook lekkere...
Lees verderHet hoeft niet altijd broodpudding of verloren brood te zijn, want met een klein restje oudbakken brood kan je ook lekkere...
Lees verderIk ben een grote omelet-fan, maar aan frittata heb ik mij om de een of andere reden nog niet zo vaak...
Lees verderOndertussen hangt die knoflook al meer dan 2 maand in mijn keuken en beginnen er toch wel wat groene steeltjes aan...
Lees verderPenne met scampi's in tomatensaus met feta en oregano. Dit is het soort recept dat je altijd kan klaarmaken op voorwaarde...
Lees verderNog eens hoog tijd voor een omelet variante en vandaag leverde mijn ijskast de volgende inspiratie op: een stukje droge chorizo,...
Lees verderSpanakopita is een populair Grieks bijgerecht gemaakt van een restje rijst, filodeeg, spinazie en verse kruiden. Oorspronkelijk wordt i.p.v. spinazie eigenlijk...
Lees verderEen speciaal duo van overschotjes vormt deze heerlijk frisse salade van appelsien en venkel....
Lees verderVandaag viel mijn oog op een pakje pistachenoten die met een verse bussel koriander omgetoverd werden tot deze korianderpesto met pistachenoten....
Lees verderDeze kruidige Bombay aardappelen maak je gemakkelijk met een restje aardappelen en een hele hoop gemalen kruiden....
Lees verderStaat dat potje ansjovis in olie al een tijdje in je ijskast? Geen nood, ze blijven wel een tijdje goed en...
Lees verderPastinaak is een wintergroente en dus volop te verkrijgen van oktober tot maart. Kans is dus groot dat als je elke week...
Lees verderEen restje prei, savooikool, spruiten, aardappelen, witloof en spekjes leverden dit lekkere éénpansgerecht op: Wintergroenten met spekjes. ...
Lees verderIk maakte gisteren een lasagne klaar met gegrilde groenten, pesto en ricotta. Geslaagd, maar ik had nog een half potje ricotta en...
Lees verderAf en toe krijg ik eens heel veel zin in hutsepot of stoemp met savooikool en dan schiet er van die...
Lees verderPangrattato wordt ook wel Arme mans Parmezaan genoemd. Je bakt oud brood op met wat citroenzeste, knoflook en voegt er verse kruiden...
Lees verderMijn favoriete herfstsalade en eigenlijk super gemakkelijk om te maken. Een restje ontbijtspek wikkel je eenvoudigweg rond een grote homp geitenkaas, die...
Lees verderEen frittata met restjes groene groenten en grove mosterd. De perfecte lunch voor een herfstige dag....
Lees verderEentje in navolging van de pompoen-mania van Haloween: Geroosterde pompoenpitten....
Lees verderEen varia aan restjes groenten in een pittige tomatensaus met couscous en yoghurt...
Lees verderKlinkt misschien raar, maar toch super lekker. Proberen gewoon!...
Lees verder