Make the most out of your ingredients
title image

Archief

knoflook

Empty the fridge - Kruidenboter
Kruidenboter

Een paar verschillende soorten verse kruiden over? Maak er eens kruidenboter van. Ook gemakkelijk in te vriezen...

Lees verder
Empty the Fridge - Tapenade
Tapenade

Een kleine berg olijven over van een feestje? Tapenade is the answer!...

Lees verder
Empty the Fridge - Pasta Genovese
Pasta alla Genovese

Heb je toevallig recent pesto gemaakt van een restje verse basilicum? En heb je nu wat aardappelen en boontjes over? Presto! Pasta...

Lees verder
Empty the fridge - Groentencurry 3
Groentencurry

Groentencurry is perfect om van een heel arsenaal groenterestjes een lekker stoofpotje te maken....

Lees verder
Empty the fridge - Salsa verde
Salsa verde

Nog een recept voor een sausje waar je een hoop verse kruiden in kan verwerken Heerlijk bij een stukje gegrild vlees of...

Lees verder
Empty the fridge - Pasta alla norma
Pasta alla Norma

Pasta alla Norma AKA 'Favourite spaghetti' Heerlijk vegetarisch met aubergine, maar nog beter met spekjes of een restje bacon....

Lees verder
Empty the fridge - Tzatziki
Tzatziki

Een lekker frisse saus die zich dankbaar ontfermt over een halve komkommer die in je ijskast verdwaalde....

Lees verder
Empty the fridge - Kormapasta
Kormapasta

Bij het opkuisen van mijn ijskast kwam ik nog een halve bussel koriander en een stronkje gember tegen. In combinatie met...

Lees verder
Empty the Fridge - Caesar Salade
Caesar salade

Dit recept is voor een klassieke Caesar salade, perfect voor het opgebruiken van die lekkere knoflook croutons....

Lees verder
Empty the Fridge - Pesto
Basilicumpesto

Staat dat portie basilicum nu al een tijdje op je vensterbank en beginnen de blaadjes er wat triest bij te hangen? Maak...

Lees verder
Empty the fridge - Rode wijn saus
Rode wijn saus

Ik trek regelmatig een fles wijn open, drink er een glas of 2 van en ben dan de rest van de...

Lees verder