Make the most out of your ingredients
title image

Archief

knoflook

Empty the fridge - Spanakopita
Spanakopita

Spanakopita is een populair Grieks bijgerecht gemaakt van een restje rijst, filodeeg, spinazie en verse kruiden. Oorspronkelijk wordt i.p.v. spinazie eigenlijk...

Lees verder
Empty the fridge - Bombay potatoes
Bombay aardappelen

Deze kruidige Bombay aardappelen maak je gemakkelijk met een restje aardappelen en een hele hoop gemalen kruiden....

Lees verder
Empty the fridge - Wintergroenten met spekjes
Wintergroenten met spekjes

Een restje prei, savooikool, spruiten, aardappelen, witloof en spekjes leverden dit lekkere éénpansgerecht op: Wintergroenten met spekjes. ...

Lees verder
Empty the Fridge - Pangratatto
Pangrattato

Pangrattato wordt ook wel Arme mans Parmezaan genoemd. Je bakt oud brood op met wat citroenzeste, knoflook en voegt er verse kruiden...

Lees verder
Empty the fridge - Kruidenzout
Kruidenzout

Mijn grote bos rozemarijn om het terras begint er in deze tijd van het jaar altijd wat triestig uit te zien....

Lees verder
Empty the Fridge - Pizzaiola saus
Pizzaiola saus

Ansjovisfilet en kappertjes zijn zo 2 van die zaken die eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Maar geen nood, er is een...

Lees verder
Empty the Fridge - Fattoush
Fattoush

Een leftover recept geïnspireerd door mijn laatste reis naar Israël: oudbakken pitabroodjes met frisse groenten en kruiden vormen een heerlijk zomers slaatje!...

Lees verder