Zuurdesembrood
Heb je zelf een zuurdesemstarter gefabriceerd? Dan is het nu tijd om aan het bakken te slaan!...
Lees verderHeb je zelf een zuurdesemstarter gefabriceerd? Dan is het nu tijd om aan het bakken te slaan!...
Lees verderSinds 21 maart is de lente officieel begonnen en wat mij betreft tijd voor een mini round-up van de lekkerste groenten...
Lees verderGooi jij het loof van radijsjes ook altijd weg? Maak er vanaf nu dan dit Oosters getinte tafelzuur mee!...
Lees verderLiggen er weeral een paar bananen gespikkeld te wezen op je aanrecht en zijn ze echt té rijp om nog op...
Lees verderEen mayonaise-achtige saus obv hardgekookte eitjes, mosterd, kappertjes, augurk en wat verse kruiden....
Lees verderEen heerlijk dessert recept met restjes pitfruit en bessen....
Lees verderHet lenteweer van afgelopen zaterdag vroeg natuurlijk om een picknick in het park met vrienden. En dan mag een lekker slaatjes zoals deze...
Lees verderKnapperige Chioggia bieten met karwijzaad. Heerlijk als side dish bij Aziatische gerechten of gerookte vis....
Lees verderRestje varkensvlees wordt lekker vettige rillette. Een perfect hapje!...
Lees verder6 stappen zijn er nodig om asperges optimaal te bewaren....
Lees verderEen fris, krokant apertief-hapje gemaakt met restjes?! Ja hoor!...
Lees verderBloemkool is en blijft - voor mij althans - een super alternatief voor rijst! Deze keer een Brits Indische versie in...
Lees verderGemaakt met een restje verse spinazie en ideaal voor een gezond ontbijt of misschien om stiekem je kinderen spinazie te doen...
Lees verderIk ben een grote omelet-fan, maar aan frittata heb ik mij om de een of andere reden nog niet zo vaak...
Lees verderIk eet minstens 1 keer in de week vegetarisch en heb altijd een heel arsenaal aan groenten in mijn ijskast liggen....
Lees verderAspergetijd! Dus ligt er een bussel groene asperges in mijn ijskast.De steeltjes kan je gebruiken voor deze romige aspergesoep. ...
Lees verder