‘Zoodles’ Ć  la genovese
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Was de aardappelen en snijd ze in hapklare stukjes.
  2. Kook ze samen met de prinsessenboontjes in ruim, gezouten water beetgaar (+/- 15 min). De boontjes moet je pas de laatste 5 minuten laten meekoken zodat ze mooi knapperig blijven.
  3. Snijd ondertussen de courgette in brede slierten van +/- 4mm dik. Je kan hier eventueel een mandoline of dunschiller voor gebruiken.
  4. Bak de ‘zoodles’ in olijfolie gedurende +/- 5 min betgaar.
  5. Giet de aardappelen en boontjes af en doe ze terug in de pot.
  6. Voeg de pesto en ‘zoodles’ toe en roer alles goed door elkaar. Kruid naar smaak met peper en zout en dien onmiddellijk op.