Make the most out of your ingredients
title image

Speculoosmousse

Speculoosmousse

Empty the fridge - Speculoosmousse

Een Empty the fridge recept om die berg speculoos van met Sinterklaas toch een beetje te verkleinen… speculoosmousse.

Gemakkelijk en snel te maken, maar niet het meest lijn-vriendelijke dessert.

TIP: Om de speculoosmousse nog wat extra smaak te geven kan je er een scheutje koude koffie aan toevoegen.
Recept Afdrukken

Speculoosmousse

Empty the fridge - Speculoosmousse
Stemmen: 26
Score: 4.31
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Dessert
Keuken Belgisch
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 3 uren
Porties
à 6
Maaltijd Dessert
Keuken Belgisch
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 3 uren
Porties
à 6
Empty the fridge - Speculoosmousse
Stemmen: 26
Score: 4.31
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Verkruimel het speculoos en giet er de room over. Laat dit even staan tot de speculoos zacht is.
  2. Klop het eiwit stijf en voeg het bij de suiker.
  3. Klop het room speculoos-mengsel stijf.
  4. Schep de eiwitten onder de opgeklopte speculoos-room.
  5. Schep de mousse in potjes en laat ze drie uur opstijven in de koelkast.
  6. Dien zo op of verkruimel er nog een beetje speculoos bovenop voor een beetje crunch.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: