Make the most out of your ingredients
title image

Restje courgette?

Restje courgette?

Empty the Fridge - Klein restje courgette

Heb je een beetje courgette op overschot? Maak er een heerlijk sausje van voor bij je vis…

Recept Afdrukken

Restje courgette?

Empty the Fridge - Klein restje courgette
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Saus
Moeilijkheidsgraad Beginner
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Maaltijd Saus
Moeilijkheidsgraad Beginner
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Empty the Fridge - Klein restje courgette
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Instructies

  1. Fruit de kleingesneden ansjovis samen met de fijngesnipperde sjalot in een beetje olijfolie.
  2. Voeg het restje courgette toe en bak kort aan.
  3. Overgiet met een beetje bouillon (afhankelijk van hoeveel courgette je hebt en hoe dik je je saus wenst).
  4. Voeg er de rucolla aan toe en laat eventjes koken.
  5. Mix de saus tot een gladde puree en kruid af met peper en zout naar smaak.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: