Make the most out of your ingredients
title image

Pasta alla Norma

Pasta alla Norma

Empty the fridge - Pasta alla norma

Pasta alla Norma AKA ‘Favourite spaghetti’

Heerlijk vegetarisch met aubergine, maar nog beter met spekjes of een restje bacon.

Recept Afdrukken

Pasta alla Norma

Empty the fridge - Pasta alla norma
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Hoofdgerecht
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Seizoen Herfst
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Maaltijd Hoofdgerecht
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Seizoen Herfst
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Empty the fridge - Pasta alla norma
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Snijd de aubergine in 2 en vervolgens in plakjes van +/- 5 mm.
  2. Bak de aubergine in een beetje olijfolie gaar. Je kan de plakjes in meerdere keren bakken.
  3. Fruit de spekjes indien je die gebruikt in een beetje olijfolie mooi knapperig. Voeg op het einde de look toe en fruit die even aan.
  4. Voeg de gepelde tomaten en gedroogde basilicum toe een laat de saus gedurende +/- 15 min pruttelen.
  5. Kook de spaghetti ondertussen gaar.
  6. Meng de spaghetti met de saus, verkruimel er de fetakaas over en garneer met verse basilicum.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: