La fermière mugcake met hazelnoot en peer
Porties Prep Tijd
4mugcakes 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Porties Prep Tijd
4mugcakes 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Vet 4 La Fermière potjes goed in met een beetje boter of plantaardige olie.
  2. Meng de yoghurt met de eieren, rietsuiker, vanillesuiker en olie tot een glad beslag.
  3. Meng de bloem met het bakpoeder, kaneel en een snuifje zout.
  4. Schil de peren en snijd ze in blokjes van +/- 1 cm.
  5. Meng de bloem door het beslag tot er geen klontertjes meer zijn en schep op het laatst de blokjes peer erdoor.
  6. Schep in elk yoghurtpotje een paar EL van het cakebeslag. Net tot over de helft is goed. Leg een schijfje peer bovenop het beslag en besprenkel met wat bruine suiker of honing.
  7. Bak de mugcakes gedurende 30 min in een op 180°C vooverwarmde oven.