Make the most out of your ingredients
title image

Kruidenboter

Kruidenboter

Empty the fridge - Kruidenboter

Een paar verschillende soorten verse kruiden over?

Maak er eens kruidenboter van. Ook gemakkelijk in te vriezen…

Recept Afdrukken

Kruidenboter

Empty the fridge - Kruidenboter
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Saus
Keuken Frans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
Maaltijd Saus
Keuken Frans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
Empty the fridge - Kruidenboter
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Doe de boter in een kommetje en roer ze zacht.
  2. Pers de knoflook uit in de boter.
  3. Roer de gehakte kruiden en het citroensap eronder en kruid af met een snuifje zout.
  4. Dien de kruidenboter onmiddellijk op of bewaar ze voor later.
  5. Leg de kruidenboter op een vel vershoudfolie en rol de boter op tot een strakke worst. Je kan deze worst vervolgens invriezen en later een schijfje afsnijden wanneer je een beetje kruidenboter nodig hebt.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: