Make the most out of your ingredients
title image

Kormapasta

Kormapasta

Empty the fridge - Kormapasta

Bij het opkuisen van mijn ijskast kwam ik nog een halve bussel koriander en een stronkje gember tegen. In combinatie met zowat één derde van mijn kruidenrek, bekwam ik deze Indische Korma pasta.

De basis voor een Korma rundscurry…

Bewaartips

  • Je kan de currypasta tot ongeveer 1 maand in je ijskast bewaren in een luchtdichte bokaal met een laagje olie over de pasta.
  • Of 3 maanden in de diepvries.
Recept Afdrukken

Kormapasta

Empty the fridge - Kormapasta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Saus
Keuken Indisch
Moeilijkheidsgraad Middelmatig
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Porties
tas
Maaltijd Saus
Keuken Indisch
Moeilijkheidsgraad Middelmatig
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Porties
tas
Empty the fridge - Kormapasta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Rooster de komijnzaadjes gedurende 1 à 2 minuten in een pan op een middelmatig vuur.
  2. Maal de geroosterde komijnzaadjes, cashewnoten, tomatenpuree, verse koriander, knoflook, kokosnoot, garam massala, gember, gemalen koriander, paprikapoeder en tumeric in een vijzel of blender tot een grove textuur.
  3. Voeg de olie toe en mix verder tot je een gladde pasta bekomt.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: