Karnejus pannekoekjes met appelsiensap en karnemelk
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 10minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Meng alle ingrediƫnten tot een glad beslag en laat het deeg +/- 10 minuten rusten.
  2. Doe een beetje boter in een pan en warm de pan op een medium hoog vuur.
  3. Gebruik telkens +/- 1/4 kopje per pannenkoek. Giet het deeg in de warme pan in een diameter van +/- 10 cm. Je kan meerdere pannenkoekjes tegelijk bakken, afhankelijk van hoe groot je pan is.
  4. Draai de pannenkoek om wanneer er aan de bovenkant blaasjes beginnen te vormen en de kanten een beetje droog zijn (+/- 3 minuten).
  5. Bak de andere kant en draai de pannenkoek indien nodig nog eens om tot de beide kanten mooi gebruind zijn.
  6. Dien op met een beetje extra honing en partjes sinaasappel.