Make the most out of your ingredients
title image

Indische rijstpudding

Indische rijstpudding

Empty the fridge - Indische rijstpudding

Nog een kopje rijst over? Probeer eens deze Indische variante op de traditionele rijstepap.
Lekker, zowel warm als koud.

Voor een extra touch kan je de melk vervangen door kokosmelk.

Recept Afdrukken

Indische rijstpudding

Empty the fridge - Indische rijstpudding
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Dessert
Keuken Indisch
Moeilijkheidsgraad Middelmatig
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 45 minuten
Porties
à 4
Maaltijd Dessert
Keuken Indisch
Moeilijkheidsgraad Middelmatig
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 45 minuten
Porties
à 4
Empty the fridge - Indische rijstpudding
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
  2. Giet het beslag in een ingeboterde ovenschaal.
  3. Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven van 180 °C en bak de rijstpudding gedurende 45 min.
  4. Kijk of de pudding gaar is door een mes in de pudding te steken. Als het mes er proper uitkomt, is de rijstpudding gaar.
  5. Je kan de rijstpudding warm of koud opdienen, met eventueel een beetje geklopte room.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: