Knolselder met appel en bacon
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd
30minuten
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe de blokjes knolselder op een bakplaat en meng ze met de gesmolten kokosolie of olijfolie en de gekeusde teentjes knoflook. Bak ze gedurende +/-15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
  2. Bak de reepjes spek in een droge pan tot ze mooi krokant zijn en zet ze opzij.
  3. Voeg na 15 minuten de blokjes appel en de rozemarijn toe (ik liet de schil eraan) en meng door elkaar.
  4. Rooster de knolselder en appelen samen gedurende 10 à 15 minuten tot de knolselder gaar is en een korstje heeft.
  5. Zet het vuur terug aan onder de pan met spek en voeg de honing of maple syrup toe.
  6. Meng de knolselder en appelen met de bacon honing mengeling en kruid met peper en zout naar smaak.
  7. Warm alles nog even goed door en dien op.