Make the most out of your ingredients
title image

Flatbread pizza

Flatbread pizza

Empty the Fridge - Flatbread pizza

Fan van pizza, maar geen tijd om zelf deeg te maken en geen zin om zo’n prefab bodem boordevol vet en suiker te kopen? Flatbread pizza is the answer!

Al wat je nodig hebt voor flatbread pizza is:

  • een paar wraps of Libanese flatbreads
  • een beetje tomatensaus
  • restjes groenten, beleg en kaas naar keuze
  • 15 minuutjes geduld

Van instant pizza gesproken!

Empty the Fridge - Flatbread pizza

Go crazy on the toppings

In onderstaand recept ga ik voor een classic met gerookte ham en Parmezaan, maar je kan alle kanten op.

De klassiekers:

  • Pizza napoli: ansjovis met kappertjes en mozzarella
  • Pizza tonno: tonijn met ajuin en kaas
  • Quattro stagionni: schijfjes salami, ham, ingelegde artisjok en een paar reepjes paprika

Of lust je het graag iets exotischer? Probeer dan eens één van deze flatbread pizza toppings:

  • Aziatisch: reepjes kip met mango en wat kaas
  • Marokkaans: een restje lamsgehakt met fetakaas en koriander
  • Mix: geroosterde zoete aardappel, geitenkaas en pijnboompitten
  • Frans: blauwe kaas, geraspte kaas en druiven
Recept Afdrukken

Flatbread pizza

Empty the Fridge - Flatbread pizza
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Hapje, Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Moeilijkheidsgraad Beginner
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
pizza
Maaltijd Hapje, Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Moeilijkheidsgraad Beginner
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
pizza
Empty the Fridge - Flatbread pizza
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Leg de wrap op een bakplaat.
  2. Bestrijk de wrap met de tomatensaus en beleg met je toppings naar keuze. Leg er niet al te veel op zodat de wrap niet wak wordt.
  3. Eindig met de geraspte kaas.
  4. Bak de flatbread pizza gedurende 10 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven.
  5. Garneer eventueel met een beetje rucola en pikante olie en dien onmiddellijk op.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: