Make the most out of your ingredients
title image

Crostini met rucolapesto

Crostini met rucolapesto

Een restje rucola, ciabatta van een dag oud en wat kip werd een heerlijk hapje voor bij de aperitief.

TIP: Je kan de crostini’s nog verder ‘pimpen’ met bvb. een restje geroosterde kip, een plakje geroosterde aubergine & een schijfje tomaat, …

Whatever picks your fancy!

(bron beeld: shutterstock.com)

Recept Afdrukken

Crostini met rucolapesto

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Hapje
Keuken Italiaans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Porties
Maaltijd Hapje
Keuken Italiaans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Porties
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Rooster de pijnboompitten kort in een droger pan. Je kan eventueel ook wat gepelde amandelen gebruiken als je geen pijnboompitten hebt.
  2. Mix de rucola, met de overige ingrediënten tot een grove pasta. Proef en kruid indien nodig nog een beetje bij met peper en zout.
  3. Als de pesto te droog is, kan je nog een beetje extra olijfolie toevoegen.
  4. Snijd de ciabatta in schijfjes van 1,5 cm en rooster ze in de broodrooster of oven.
  5. Bestrijk de geroosterde ciabatta met de rucola pesto en dien op.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: