Bull’s eye toast
Porties Prep Tijd
4sneetjes 5minuten
Kook Tijd
12minuten
Porties Prep Tijd
4sneetjes 5minuten
Kook Tijd
12minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Vet een bakplaat in met een 1 TL boter of olijfolie.
  2. Smeer de sneetjes brood aan beide kanten in met een beetje boter.
  3. Steek met een glas of een ronde koekjesvorm een cirkel uit het midden van de sneetjes brood.
  4. Leg de sneetjes en de uitgestoken cirkeltjes op de bakplaat en bak ze gedurende +/- 5 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven tot ze net beginnen te kleuren.
  5. Haal de bakplaat uit de oven en breek een ei in elk van de cirkels. Kruid het ei met peper en zout en sprenkel er desgewenst wat geraspte kaas over (gedurende de laatste minuut van de baktijd).
  6. Bak de bull’s eye toast gedurende 7 à 10 minuten tot het ei gestold is, maar de eierdooier nog lopend.
  7. Dien op met je toppings naar keuze.