Make the most out of your ingredients
title image

Brownies met rode biet

Brownies met rode biet

Empty the Fridge - Brownies met rode biet

Voor chocolate-lovers met een zwak voor rode biet…

De rode biet in de brownies, maakt ze lekker smeuïg!

Recept Afdrukken

Brownies met rode biet

Empty the Fridge - Brownies met rode biet
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Dessert
Keuken Amerikaans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Maaltijd Dessert
Keuken Amerikaans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Empty the Fridge - Brownies met rode biet
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Meng de bloem, het bakpoeder, zout en het cacaopoeder door elkaar in een grote kom.
  2. Meng in een aparte kom de eieren, boter, suiker, honing, rode biet en vanille essence door elkaar.
  3. Voeg de natte ingrediënten bij de droge en meng ze tot je een smeuïg, maar vrij vast mengsel bekomt. Indien het deeg je te droog lijkt kan je een klein beetje van het vocht van de rode biet toevoegen (indien je van die voorgekookte, vacuüm verpakte hebt gekocht) of wat melk.
  4. Meng tenslotte de stukjes chocolade en noten door het beslag.
  5. Plaats gehoopte eetlepels van het beslag op een met bakpapier beklede bapklaat, ongeveer 2 cm uit elkaar.
  6. Bak de brownies in een op 180°C voorverwarmde oven gedurende 10 à 15 min. Als ze nog een klein beetje meegeven wanneer je erop duwt, zijn ze gaar.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: