Make the most out of your ingredients
title image

Appelmoescake

Appelmoescake

Empty the fridge - Appelmoescake

Wat te doen met een restje appelmoes?

Een lekkere appelmoescake!

 

Recept Afdrukken

Appelmoescake

Empty the fridge - Appelmoescake
Stemmen: 2
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Dessert
Keuken Belgisch
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
stukjes
Maaltijd Dessert
Keuken Belgisch
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
stukjes
Empty the fridge - Appelmoescake
Stemmen: 2
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Smelt de boter in een pannetje, maar laat ze niet bruin worden.
  2. Mix de eieren met de suiker tot ze wit en romig zijn.
  3. Voeg de gesmolten boter, de appelmoes en de rozijnen toe en meng door elkaar.
  4. Zeef de bloem met het bakpoeder en de kaneel en meng door het beslag.
  5. Doe het beslag in een ingevette bakvorm en bak gedurende +/- 30 min gaar in een op 175°C voorverwarmde oven. De cake is gaar als een satéstokje er proper (zonder beslag dat eraan kleeft) eruit komt.

Deel dit Recept

2 Commentaren
  • Carlo
    Beantwoorden
    februari 15, 2015

    Hoeveel suiker is er nodig? Staat niet in het recept

    • Empty the Fridge
      Beantwoorden
      februari 15, 2015

      Ik voegde geen suiker toe omdat er al suiker in het appelmoes zat en ik niet zo van super zoete cake houd. Je kan best het beslag maken en zelf even proeven of het zoet genoeg is.

      Smakelijk!

Laat een bericht na: