10 minuten ‘Peking duck’
Maaltijd
Hapje
,
Lunch
Keuken
Aziatisch
Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk
Seizoen
Herfst
Porties
Prep Tijd
2
tortilla’s
5
minuten
Kook Tijd
5
minuten
Porties
Prep Tijd
2
tortilla’s
5
minuten
Kook Tijd
5
minuten
Ingrediƫnten
1/2
eendenborst
een reeds gebakken restje
2
tortillawrap(s)
1
TL
sesamolie
30
ml
hoisinsaus
1/4
TL
appelsienzeste
1
EL
appelsiensap
1
TL
sriracha
of andere chilisaus
1/4
komkommer
in reepjes
1
pijpajuin
in dunne reepjes
1
TL
sesamzaadjes
Instructies
Combineer sesamolie, hoisinsaus, appelsienzeste, het appelsiensap en de sriracha en zet opzij.
Verhit een beetje olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Snijd het restje reeds gebakken eend in reepjes en bak deze kort aan tot de eend warm en krokant is.
Warm ondertussen in een tweede droge koekenpan de tortilla’s aan weerskanten.
Spreid 2 EL van het hoisin-mengsel over de tortilla’s, top met reepjes eend, komkommer en pijpajuin.
Besprenkel met sesamzaadjes en koriander, rol op en serveer onmiddellijk.