Polentachips met kwarteleitjes, citroenzeste en groene selder
Een fris, krokant apertief-hapje gemaakt met restjes?! Ja hoor!...
Lees verderEen fris, krokant apertief-hapje gemaakt met restjes?! Ja hoor!...
Lees verderMijn versie van een coq au vin met een Aziatische saus met gember en vijfkruidenpoeder....
Lees verderEen gezonde paleo-pudding met overrijpe bananen en een restje kokosmelk....
Lees verderHeb je een halve pompoen en een restje puree op overschot? Waag je dan eens aan deze Italiaanse gnocchi met een...
Lees verderEen fles wijn gekraakt die toch niet helemaal dat was? Bœuf Bourguignon is the answer! ...
Lees verderHeerlijk geroosterde kip met knoflook-dille boter en knolgroenten....
Lees verderVoor degenen onder jullie die een moestuin hebben...
Lees verderEen hartig recept voor gestoofd rabarber met een varkenskotelet en cidersaus....
Lees verderVlees en vis te samen lijkt misschien een wat vreemde combinatie, maar in sommige gevallen kan het echt super geslaagd zijn,...
Lees verderRisotto is een ideaal gerecht om wat restjes groenten in te verwerken. Mijn ijskast leverde een halve venkelknol en verse spinazie...
Lees verderPenne met scampi's in tomatensaus met feta en oregano. Dit is het soort recept dat je altijd kan klaarmaken op voorwaarde...
Lees verderEen luie zondag thuis, geen zin om naar de bakker te gaan en zin in zoet...
Lees verderHeb je slechts een klein restje aardappelen of puree over en is het niet voldoende opnieuw als bijgerecht te serveren? Probeer...
Lees verderSpanakopita is een populair Grieks bijgerecht gemaakt van een restje rijst, filodeeg, spinazie en verse kruiden. Oorspronkelijk wordt i.p.v. spinazie eigenlijk...
Lees verderVan een restje aardappelen of puree kan je ook een zoet dessert maken: Idaho potato cake!...
Lees verderDeze kruidige Bombay aardappelen maak je gemakkelijk met een restje aardappelen en een hele hoop gemalen kruiden....
Lees verderEen klein restje rijst kan perfect dienen als dessert in de vorm van wafels met een restje rijst....
Lees verderEen restje prei, savooikool, spruiten, aardappelen, witloof en spekjes leverden dit lekkere éénpansgerecht op: Wintergroenten met spekjes. ...
Lees verderAf en toe krijg ik eens heel veel zin in hutsepot of stoemp met savooikool en dan schiet er van die...
Lees verderToevallig Rosbief gegeten met Kerstmis en nog heel wat over? Of een restje kalkoen, kip, eend, ...
Lees verder