Knolselder kaassaus
Maak eens een gezonde versie van kaassaus zonder boter en bloem op basis van knolselder!...
Lees verderMaak eens een gezonde versie van kaassaus zonder boter en bloem op basis van knolselder!...
Lees verderEen mayonaise-achtige saus obv hardgekookte eitjes, mosterd, kappertjes, augurk en wat verse kruiden....
Lees verderStaat er in jouw voorraadkast al een hele tijd een grote bokaal sesamzaadjes en weet je er niet wat mee gedaan?...
Lees verder3 heerlijke recepten voor kip of vis met een marinade van een restje pesto...
Lees verderDe feta in deze pesto van selderblaren zorgt ervoor dat je zelfs en soort van mayonaise-effect bekomt....
Lees verderGeblutste bosbessen en appels: de ideale chutney-combo...
Lees verderIk was 20 vooraleer ik kaas ben beginnen eten, maar sindsdien is mijn kaas-consumptie wel aan de beterhand en durf ik...
Lees verderOndertussen hangt die knoflook al meer dan 2 maand in mijn keuken en beginnen er toch wel wat groene steeltjes aan...
Lees verderEen zondagmiddag en zin in een gezonde lunch leverde een slaatje met deze lekker pittige hummus paprika dressing op....
Lees verderVandaag viel mijn oog op een pakje pistachenoten die met een verse bussel koriander omgetoverd werden tot deze korianderpesto met pistachenoten....
Lees verderAnsjovisfilet en kappertjes zijn zo 2 van die zaken die eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Maar geen nood, er is een...
Lees verderEen paar verschillende soorten verse kruiden over? Maak er eens kruidenboter van. Ook gemakkelijk in te vriezen...
Lees verderTe weinig bloemkool over om er een echt gerecht mee te maken? Probeer dan eens deze bloemkool mayonaise...
Lees verderNog een recept voor een sausje waar je een hoop verse kruiden in kan verwerken Heerlijk bij een stukje gegrild vlees of...
Lees verderEen lekker frisse saus die zich dankbaar ontfermt over een halve komkommer die in je ijskast verdwaalde....
Lees verderBij het opkuisen van mijn ijskast kwam ik nog een halve bussel koriander en een stronkje gember tegen. In combinatie met...
Lees verderEen klassieker om je restjes kaas te verwerken tot een lekkere saus....
Lees verderStaat dat portie basilicum nu al een tijdje op je vensterbank en beginnen de blaadjes er wat triest bij te hangen? Maak...
Lees verderIk trek regelmatig een fles wijn open, drink er een glas of 2 van en ben dan de rest van de...
Lees verder