Coq au vin met pompoen dumplings
Mijn versie van een coq au vin met een Aziatische saus met gember en vijfkruidenpoeder....
Lees verderMijn versie van een coq au vin met een Aziatische saus met gember en vijfkruidenpoeder....
Lees verderEen zielig hoopje verkruimelde cornflakes...
Lees verderGezonde pizza? Ja het bestaat! Met een bodem van polenta in plaats van deeg....
Lees verderHeb je een halve pompoen en een restje puree op overschot? Waag je dan eens aan deze Italiaanse gnocchi met een...
Lees verderVele kleintjes maken één groot. Zo ook met de Marokkaanse visballetjes gemaakt van restjes witte vis....
Lees verderEen Oosterse variante op de klassieke gevulde savooikool rolletjes. ...
Lees verderEen fles wijn gekraakt die toch niet helemaal dat was? Bœuf Bourguignon is the answer! ...
Lees verderNasi goreng zonder rijst? Yep! Met bloemkool-rijst kan het ook....
Lees verderDit pasta-recept is, zoals de titel al laat uitschijnen, een perfecte wegwerker voor kleine restjes van een aantal verschillende groenten....
Lees verderEen 'good old-fashioned' Mac & Cheese of te macaroni met kaassaus, blokjes ham en erwtjes!...
Lees verderHeerlijk geroosterde kip met knoflook-dille boter en knolgroenten....
Lees verderEen klein restje veldsla - net te weinig voor een slaatje - bracht met op het idee van deze veldslapesto....
Lees verderEen hartig recept voor gestoofd rabarber met een varkenskotelet en cidersaus....
Lees verderVlees en vis te samen lijkt misschien een wat vreemde combinatie, maar in sommige gevallen kan het echt super geslaagd zijn,...
Lees verderRisotto is een ideaal gerecht om wat restjes groenten in te verwerken. Mijn ijskast leverde een halve venkelknol en verse spinazie...
Lees verderIk eet minstens 1 keer in de week vegetarisch en heb altijd een heel arsenaal aan groenten in mijn ijskast liggen....
Lees verderPenne met scampi's in tomatensaus met feta en oregano. Dit is het soort recept dat je altijd kan klaarmaken op voorwaarde...
Lees verderStaat dat potje ansjovis in olie al een tijdje in je ijskast? Geen nood, ze blijven wel een tijdje goed en...
Lees verderEen restje prei, savooikool, spruiten, aardappelen, witloof en spekjes leverden dit lekkere éénpansgerecht op: Wintergroenten met spekjes. ...
Lees verderAf en toe krijg ik eens heel veel zin in hutsepot of stoemp met savooikool en dan schiet er van die...
Lees verder