Make the most out of your ingredients
title image

Archief

Bijgerecht

Empty the Fridge - Siciliaanse caponata
Siciliaanse Caponata

Nog een paar stengels selder op overschot? Probeer eens deze zoetzure Caponata met aubergine, kappertjes en tomaten....

Lees verder
Empty the fridge - Bombay potatoes
Bombay aardappelen

Deze kruidige Bombay aardappelen maak je gemakkelijk met een restje aardappelen en een hele hoop gemalen kruiden....

Lees verder
Empty the Fridge - Pangratatto
Pangrattato

Pangrattato wordt ook wel Arme mans Parmezaan genoemd. Je bakt oud brood op met wat citroenzeste, knoflook en voegt er verse kruiden...

Lees verder
Empty the Fridge - Wasabipuree
Wasabipuree

Een heel gemakkelijke tip, maar eentje met een groot wauw-effect: Wasabipuree....

Lees verder
Empty the fridge - Kruidenzout
Kruidenzout

Mijn grote bos rozemarijn om het terras begint er in deze tijd van het jaar altijd wat triestig uit te zien....

Lees verder
Empty the fridge - Bubble and Squeak
Bubble and squeak

Bubble and squeak is en populair restjes-recept in Engeland en Ierland. Perfect om een restje aardappelen of puree en een overschotje gekookte...

Lees verder
Empty the Fridge - Bagels
Bagels

Staat er al een tijdje een flesje bruin bier in je kast stof te vergaren? Maak er dan eens bagels mee....

Lees verder
Empty the fridge - Spinaziemuffins
Spinazie Parmezaan muffins

De 'fridge' schafte een overschotje verse spinazie en ietwat uitgedroogde gerookte ham. Met toevoeging van wat basis ingrediënten uit mijn voorraadkast maakte...

Lees verder
Empty the fridge - Aardappelbrood
Aardappelbrood

Een restje puree of gekookte aardappelen, kan je, met wat geduld tijdens het rijzen, omtoveren tot een lekker brood....

Lees verder