Vegetarische gratin met restjes rijst en groenten
Mix en match twee kopjes rijst met restjes groenten en je tovert snel een overheerlijke vegetarische gratin op tafel....
Lees verderMix en match twee kopjes rijst met restjes groenten en je tovert snel een overheerlijke vegetarische gratin op tafel....
Lees verderKnolselder, appel en bacon: en lekkere mix van zoet en zout en een ideale 'side dish' bij een stukje varkensvlees....
Lees verderNog een paar stengels selder op overschot? Probeer eens deze zoetzure Caponata met aubergine, kappertjes en tomaten....
Lees verderDe meesten associëren rode kool met wintergerechten, maar eigenlijk is rode kool bijna heel het jaar door van juli tot maart...
Lees verderVoor degenen onder jullie die een moestuin hebben...
Lees verderMaïskolven over van een barbecue of een restje maïs uit blik? Probeer dan eens deze maïskoekjes met verse kruiden....
Lees verderAls vervolg op de tips over wat je kan doen met een restje quinoa: Gratin van quinoa en pompoen. In...
Lees verderDeze kruidige Bombay aardappelen maak je gemakkelijk met een restje aardappelen en een hele hoop gemalen kruiden....
Lees verderPastinaak is een wintergroente en dus volop te verkrijgen van oktober tot maart. Kans is dus groot dat als je elke week...
Lees verderPangrattato wordt ook wel Arme mans Parmezaan genoemd. Je bakt oud brood op met wat citroenzeste, knoflook en voegt er verse kruiden...
Lees verderEen heel gemakkelijke tip, maar eentje met een groot wauw-effect: Wasabipuree....
Lees verderMijn grote bos rozemarijn om het terras begint er in deze tijd van het jaar altijd wat triestig uit te zien....
Lees verderHet is nog eens tijd voor een absolute leftover klassieker...
Lees verderBubble and squeak is en populair restjes-recept in Engeland en Ierland. Perfect om een restje aardappelen of puree en een overschotje gekookte...
Lees verderStromboli is een typisch Italiaans gerecht waarbij je restjes groenten of vlees in een hartige soort van broodrol verwerkt. Ideaal voor een...
Lees verderStaat er al een tijdje een flesje bruin bier in je kast stof te vergaren? Maak er dan eens bagels mee....
Lees verderDe 'fridge' schafte een overschotje verse spinazie en ietwat uitgedroogde gerookte ham. Met toevoeging van wat basis ingrediënten uit mijn voorraadkast maakte...
Lees verderEen restje puree of gekookte aardappelen, kan je, met wat geduld tijdens het rijzen, omtoveren tot een lekker brood....
Lees verderMet een paar toevoegingen maak je van je restjes kalkoen een hartige taart voor de dag erop...
Lees verder