Make the most out of your ingredients

Archief

Bijgerecht

Empty the Fridge - Giardiniera

Giardiniera

De Italiaanse keuken barst van de recepten om niets verloren te laten gaan. Deze Giardiniera (een mengeling van allerhande groenten, gepekeld en opgelegd in kruidige olie) is er het perfecte voorbeeld van. ...

Empty the Fridge - Groentenkebabs

Groenten kebabs

Groenten kebabs zijn ideaal om verschillende restjes groenten op te gebruiken en de perfect 'sidedish' voor je barbecue gerechten. Klik snel verder en maak de perfecte groentenbrochette klaar!...

Empty the Fridge - Friday market find 2 - Caponata

Siciliaanse Caponata

Nog een paar stengels selder op overschot? Probeer eens deze zoetzure Caponata met aubergine, kappertjes en tomaten....

Empty the Fridge - Rode kool salade met appel en sesamzaad

Rode kool salade met appel en sesamzaad

De meesten associëren rode kool met wintergerechten, maar eigenlijk is rode kool bijna heel het jaar door van juli tot maart verkrijgbaar. Bijgevolg een fris, niet winters recept voor een rode kool salade met appel en sesamzaad....

Empty the Fridge - Gratin met quinoa en pompoen

Gratin van quinoa en pompoen

Als vervolg op de tips over wat je kan doen met een restje quinoa: Gratin van quinoa en pompoen. In combinatie met de pompoen en de cheddar kaas wordt dit een hartige clafoutis-achtige gratin....

Empty the fridge - Bombay potatoes

Bombay aardappelen

Deze kruidige Bombay aardappelen maak je gemakkelijk met een restje aardappelen en een hele hoop gemalen kruiden....