Make the most out of your ingredients
title image

Koken ‘en papillotte’ – how to

Koken ‘en papillotte’ – how to

Na mijn trip naar Portugal – een vis-eters land bij uitstek – heb ik de smaak te pakken. In Portugal wordt er vooral veel gegrilde vis en allerlei soorten mosselen en schelpdieren gegeten met lekker veel koriander, citroen en olijfolie. Nog wat gestoomde groenten erbij en een lekkere Portugese witte wijn en ik was helemaal tevreden.

In plaats van de vis apart te bakken en de groenten te stomen, kan je echter ook ‘quick and dirty’ voor ‘en papillotte’ gaan.

‘En papillotte’ is een snelle manier om met een restje groenten een stukje vis of vlees gezond te koken. Maar hoe vouw je zo’n papillotte nu het best?

Ik poste hier al een tijdje geleden een recept voor, maar kwestie van het geheugen toch even op te frissen, en omdat visueel (zeker in mijn geval) toch altijd beter werkt dan een geschreven uitleg een korte video over hoe je het gemakkelijkst een papillotte vouwt.

Empty the Fridge - Papilotte met vis en groenten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Moeilijkheidsgraad Middelmatig
Bekijk het recept voor:Papilotte met vis en groenten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Moeilijkheidsgraad Middelmatig
Bekijk het recept voor:Papilotte met vis en groenten
Empty the Fridge - Papilotte met vis en groenten
Geen commentaren.
Laat een bericht na: