Pasta alla Genovese
Heb je toevallig recent pesto gemaakt van een restje verse basilicum? En heb je nu wat aardappelen en boontjes over? Presto! Pasta...
Lees verderHeb je toevallig recent pesto gemaakt van een restje verse basilicum? En heb je nu wat aardappelen en boontjes over? Presto! Pasta...
Lees verderPanzanella of panmolle is een populaire, Florentijnse zomersalade gemaakt van oudbakken brood & tomaten....
Lees verderDe meest gemakkelijk te maken koekjes ooit. Je krijgt er 3 overrijpe bananen in kwijt en ze zijn nog super healthy...
Lees verderGroentencurry is perfect om van een heel arsenaal groenterestjes een lekker stoofpotje te maken....
Lees verderEen restje puree of gekookte aardappelen, kan je, met wat geduld tijdens het rijzen, omtoveren tot een lekker brood....
Lees verderAan mijn reis naar Marrakesh hield ik volgende empty the fridge tip over: Een restje avocado tover je zo om tot een...
Lees verderEen Oosterse omelet met allerhande restjes (Aziatische) groenten en een lekker sausje....
Lees verderPasta alla Norma AKA 'Favourite spaghetti' Heerlijk vegetarisch met aubergine, maar nog beter met spekjes of een restje bacon....
Lees verderDit is een eenvoudig en gezond recept voor een bijgerecht of lichte lunch gemaakt van een overschotje rijst....
Lees verderHeb je nog een hele hoop knol- en wortelgroenten in je ijskast liggen, maar zo net niet genoeg om één variëteit...
Lees verderEen lekker frisse saus die zich dankbaar ontfermt over een halve komkommer die in je ijskast verdwaalde....
Lees verderEen geblutste, 1 week oude aubergine, fetakaas en een zelfgemaakt deeg leverden deze lunch op....
Lees verderEen ge-emptyde fridge op locatie. De ijskast van een vriendin bevatte gnocchi, zoete aardappels, 1 maïskolf, 1 avocado, zure room en een...
Lees verderHeb je wat teveel paprika's in huis en worden ze al een beetje rimpelig? Leg ze dan in in olijfolie. Een ideaal...
Lees verderEén van mijn favorieten voor een snel, gezond avondeten waar je een hele hoop restjes in kwijt kunt. Ik lust deze gebakken...
Lees verderIk kwam thuis van de markt met een rode paarse bloemkool. Nooit eerder geprobeerd en natuurlijk veel te veel...
Lees verderRestje gekookte bloemkool of bloemkool in kaassaus? Maak er een lekker hapje van of dien deze bloemkool pakketjes op als bijgerecht...
Lees verderLiggen die champignons al een paar dagen te verpieteren in je frigo en zien ze er wat verrimpeld uit? Je kan...
Lees verderEen Argentijnse klassieker bij gegrild vlees. Een heerlijk fris sausje, perfect voor het wegwerken van je restje peterselie....
Lees verder