Make the most out of your ingredients
title image

Archief

Italiaans

Empty the Fridge - Panzanella
Panzanella

Panzanella of panmolle is een populaire, Florentijnse zomersalade gemaakt van oudbakken brood & tomaten....

Lees verder
Empty the fridge - Spinaziemuffins
Spinazie Parmezaan muffins

De 'fridge' schafte een overschotje verse spinazie en ietwat uitgedroogde gerookte ham. Met toevoeging van wat basis ingrediënten uit mijn voorraadkast maakte...

Lees verder
Empty the Fridge - Pizza
Pizza

Pizza is een echte winner voor het opgebruiken van restjes! Restjes tomatensaus, groenten, vlees, kaas, ...

Lees verder
Empty the fridge - Salsa verde
Salsa verde

Nog een recept voor een sausje waar je een hoop verse kruiden in kan verwerken Heerlijk bij een stukje gegrild vlees of...

Lees verder
Empty the fridge - Pasta alla norma
Pasta alla Norma

Pasta alla Norma AKA 'Favourite spaghetti' Heerlijk vegetarisch met aubergine, maar nog beter met spekjes of een restje bacon....

Lees verder
Empty the Fridge - Pesto
Basilicumpesto

Staat dat portie basilicum nu al een tijdje op je vensterbank en beginnen de blaadjes er wat triest bij te hangen? Maak...

Lees verder
Empty the Fridge - Pasta fritatta
Pasta Fritatta

Een eenvoudig recept om je restje pasta (en tomatensaus) om te toveren tot een lekkere lunch of licht dinner....

Lees verder
Empty the Fridge - Broodsaus
Broodsaus

Frisse saus gemaakt van oud wit brood. Heerlijk bij een stukje lamsvlees of rosbief...

Lees verder