Panzanella
Panzanella of panmolle is een populaire, Florentijnse zomersalade gemaakt van oudbakken brood & tomaten....
Lees verderPanzanella of panmolle is een populaire, Florentijnse zomersalade gemaakt van oudbakken brood & tomaten....
Lees verderDe 'fridge' schafte een overschotje verse spinazie en ietwat uitgedroogde gerookte ham. Met toevoeging van wat basis ingrediënten uit mijn voorraadkast maakte...
Lees verderPizza is een echte winner voor het opgebruiken van restjes! Restjes tomatensaus, groenten, vlees, kaas, ...
Lees verderRestje spaghettisaus en geen zin om 2 dagen achter elkaar spaghetti bolognaise te eten? Probeer eens de ze gratin van een...
Lees verderNog een recept voor een sausje waar je een hoop verse kruiden in kan verwerken Heerlijk bij een stukje gegrild vlees of...
Lees verderPasta alla Norma AKA 'Favourite spaghetti' Heerlijk vegetarisch met aubergine, maar nog beter met spekjes of een restje bacon....
Lees verderDit is een eenvoudig en gezond recept voor een bijgerecht of lichte lunch gemaakt van een overschotje rijst....
Lees verderEen restje rucola, ciabatta van een dag oud en wat kip werd een heerlijk hapje voor bij de aperitief....
Lees verderEen meloen blijft bij mij meestal voor de helft liggen en na en dag of 2 in de ijskast ziet...
Lees verderEen ge-emptyde fridge op locatie. De ijskast van een vriendin bevatte gnocchi, zoete aardappels, 1 maïskolf, 1 avocado, zure room en een...
Lees verderHeb je wat teveel paprika's in huis en worden ze al een beetje rimpelig? Leg ze dan in in olijfolie. Een ideaal...
Lees verderStaat dat portie basilicum nu al een tijdje op je vensterbank en beginnen de blaadjes er wat triest bij te hangen? Maak...
Lees verderEen eenvoudig recept om je restje pasta (en tomatensaus) om te toveren tot een lekkere lunch of licht dinner....
Lees verderEen triple-empty-the-fridge recept!! Heb je gerookte zalm, aardappeltjes en of ricotta op overschot? Dan is dit een yummy winner!...
Lees verderFrisse saus gemaakt van oud wit brood. Heerlijk bij een stukje lamsvlees of rosbief...
Lees verderNu heb je van je restje ciabatta of stockbrood die heerlijke croutons gemaakt, maar wat doe je er dan mee? Bvb. deze...
Lees verderEen restje risotto van de vorige dag wordt in een handomdraai een lekker hapje...
Lees verderOud stockbrood en nog wat restjes kruiden in huis? Met die recept sla je ineens 2 vliegen in 1 klap. Lekker...
Lees verderHartige muffins gemaakt van oud brood en restjes kaas. Lekker tussendoor of als hapje bij de aperitief...
Lees verder