Polenta pizza
Gezonde pizza? Ja het bestaat! Met een bodem van polenta in plaats van deeg....
Lees verderGezonde pizza? Ja het bestaat! Met een bodem van polenta in plaats van deeg....
Lees verderHeb je een halve pompoen en een restje puree op overschot? Waag je dan eens aan deze Italiaanse gnocchi met een...
Lees verderGremolata dient normaal als garnering voor Ossobucco, maar is ook een smaakmaker van formaat voor allerlei andere bereidingen....
Lees verderEen bouillon van de koppen en schillen van garnalen. Een smaakmaker van formaat!...
Lees verderTrieste basilicum of verlepte peterselie hoef je vanaf nu nooit meer weg te gooien. ...
Lees verderEen piadina is een soort van plat brood dat traditioneel meestal belegd wordt met een zachte kaas, gerookte ham en rucola,...
Lees verderDit pasta-recept is, zoals de titel al laat uitschijnen, een perfecte wegwerker voor kleine restjes van een aantal verschillende groenten....
Lees verderNog een paar stengels selder op overschot? Probeer eens deze zoetzure Caponata met aubergine, kappertjes en tomaten....
Lees verderIk heb een redelijke koffie-verslaving die zelfs tijdens op zaterdag en zondag standhoudt, dus koffie granita leek me het perfecte slachtoffer...
Lees verderRisotto is een ideaal gerecht om wat restjes groenten in te verwerken. Mijn ijskast leverde een halve venkelknol en verse spinazie...
Lees verderHet hoeft niet altijd broodpudding of verloren brood te zijn, want met een klein restje oudbakken brood kan je ook lekkere...
Lees verderIk ben een grote omelet-fan, maar aan frittata heb ik mij om de een of andere reden nog niet zo vaak...
Lees verderOndertussen hangt die knoflook al meer dan 2 maand in mijn keuken en beginnen er toch wel wat groene steeltjes aan...
Lees verderIk maakte gisteren een lasagne klaar met gegrilde groenten, pesto en ricotta. Geslaagd, maar ik had nog een half potje ricotta en...
Lees verderHet is nog eens tijd voor wat lekkere dessert-inspiratie. Het is koud en mijn goesting voor warme koffie, thee en een...
Lees verderPangrattato wordt ook wel Arme mans Parmezaan genoemd. Je bakt oud brood op met wat citroenzeste, knoflook en voegt er verse kruiden...
Lees verderAnsjovisfilet en kappertjes zijn zo 2 van die zaken die eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Maar geen nood, er is een...
Lees verderStromboli is een typisch Italiaans gerecht waarbij je restjes groenten of vlees in een hartige soort van broodrol verwerkt. Ideaal voor een...
Lees verderHeb je toevallig recent pesto gemaakt van een restje verse basilicum? En heb je nu wat aardappelen en boontjes over? Presto! Pasta...
Lees verder