Make the most out of your ingredients
title image

Archief

Italiaans

Empty the Fridge - Gremolata
Gremolata

Gremolata dient normaal als garnering voor Ossobucco, maar is ook een smaakmaker van formaat voor allerlei andere bereidingen....

Lees verder
Empty the Fridge - Piadini
Piadini

Een piadina is een soort van plat brood dat traditioneel meestal belegd wordt met een zachte kaas, gerookte ham en rucola,...

Lees verder
Empty the Fridge - Siciliaanse caponata
Siciliaanse Caponata

Nog een paar stengels selder op overschot? Probeer eens deze zoetzure Caponata met aubergine, kappertjes en tomaten....

Lees verder
Empty the Fridge - Koffie granita
Koffie granita

Ik heb een redelijke koffie-verslaving die zelfs tijdens op zaterdag en zondag standhoudt, dus koffie granita leek me het perfecte slachtoffer...

Lees verder
Empty the fridge - Rode paprika spread
Rode paprika spread

Het hoeft niet altijd broodpudding of verloren brood te zijn, want met een klein restje oudbakken brood kan je ook lekkere...

Lees verder
Empty the fridge - Crostata
Crostata

Het is nog eens tijd voor wat lekkere dessert-inspiratie. Het is koud en mijn goesting voor warme koffie, thee en een...

Lees verder
Empty the Fridge - Pangratatto
Pangrattato

Pangrattato wordt ook wel Arme mans Parmezaan genoemd. Je bakt oud brood op met wat citroenzeste, knoflook en voegt er verse kruiden...

Lees verder
Empty the Fridge - Pizzaiola saus
Pizzaiola saus

Ansjovisfilet en kappertjes zijn zo 2 van die zaken die eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Maar geen nood, er is een...

Lees verder
Empty the Fridge - Pasta Genovese
Pasta alla Genovese

Heb je toevallig recent pesto gemaakt van een restje verse basilicum? En heb je nu wat aardappelen en boontjes over? Presto! Pasta...

Lees verder