Make the most out of your ingredients

Archief

Italiaans

Empty the Fridge - Risotto met rode kool

Risotto met rode kool

Een recente aanwinst in mijn recepten om rode kool op te gebruiken is deze vegetarische risotto. Super handig om een paar handjes fijngesnipperde kool een restje rode wijn op te gebruiken....

Empty the Fridge - Giardiniera

Giardiniera

De Italiaanse keuken barst van de recepten om niets verloren te laten gaan. Deze Giardiniera (een mengeling van allerhande groenten, gepekeld en opgelegd in kruidige olie) is er het perfecte voorbeeld van. ...

Empty the Fridge - Ribollita

Ribollita

Een lekker stevige maaltijdsoep en ideaal om restjes kool te verwerken. ...

Panzanella met pompoen spinazie en radicchio

Panzanella met pompoen spinazie en radicchio

Oudbakken stokbrood = het perfect slachtoffer voor panzanella Voor het overschottendiner van afgelopen weekend, had ik bij de lokale Turk oudbakken stokbroden gescoord voor het zomerpudding dessert. Hij had me er echter zoveel meegeven dat ik nog massaal veel overhad. Deze Panzanella met pompoen spinazie en radicchio...

Empty the fridge - Pasta pesto muffins

Pasta pesto muffins

Ik combineerde een restje gekookte volkorenpasta met een paar lepeltjes pesto en wat kaas tot een hartige muffin. ...

Empty the Fridge - Gremolata

Gremolata

Gremolata dient normaal als garnering voor Ossobucco, maar is ook een smaakmaker van formaat voor allerlei andere bereidingen....