Make the most out of your ingredients
title image

Kaasstokjes

Heb je een taart gebakken en is er nog wat van het deeg over? Maak er dan deze kaasstokjes van als aperitiefhapje

– Kaasstokjes

Heb je een taart gebakken en is er nog wat van het deeg over?

Maak er dan deze kaasstokjes van als aperitiefhapje

  • Kneed de restjes deeg (zand-, kruimel- of bladerdeeg) samen en rol opnieuw uit (+/- 3 mm dik).
  • Bestrijk het deeg met een geklopt ei en sprenkel er geraspte kaas over (liefst een hartige kaas zoals oude kaas of cheddar…  een restje?).
  • Snijd het deeg in reepjes van +/- 5 cm lang en 1,5 cm breed.
  • Vorm strikjes van de reepjes deeg of leg ze zo op een bakplaat met bakpapier.
  • Bak de kaasstokjes gedurende +/- 20 min in een op 180°C voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.
Geen commentaren.
Laat een bericht na: