Make the most out of your ingredients
title image

Archief

zout

Empty the fridge - Kruidenboter
Kruidenboter

Een paar verschillende soorten verse kruiden over? Maak er eens kruidenboter van. Ook gemakkelijk in te vriezen...

Lees verder
Empty the Fridge - Pasta Genovese
Pasta alla Genovese

Heb je toevallig recent pesto gemaakt van een restje verse basilicum? En heb je nu wat aardappelen en boontjes over? Presto! Pasta...

Lees verder
Empty the Fridge - Bagels
Bagels

Staat er al een tijdje een flesje bruin bier in je kast stof te vergaren? Maak er dan eens bagels mee....

Lees verder
Empty the fridge - Spinaziemuffins
Spinazie Parmezaan muffins

De 'fridge' schafte een overschotje verse spinazie en ietwat uitgedroogde gerookte ham. Met toevoeging van wat basis ingrediënten uit mijn voorraadkast maakte...

Lees verder
Empty the Fridge - Pizza
Pizza

Pizza is een echte winner voor het opgebruiken van restjes! Restjes tomatensaus, groenten, vlees, kaas, ...

Lees verder
Empty the fridge - Aardappelbrood
Aardappelbrood

Een restje puree of gekookte aardappelen, kan je, met wat geduld tijdens het rijzen, omtoveren tot een lekker brood....

Lees verder
Empty the fridge - Cranberry muffins
Cranberry muffins

Een restje veenbessensaus wordt een lekker hapje voor bij de thee, de dag na Kerstmis. Of voor een andere keer: Je kan...

Lees verder
Empty the fridge - Tzatziki
Tzatziki

Een lekker frisse saus die zich dankbaar ontfermt over een halve komkommer die in je ijskast verdwaalde....

Lees verder
Empty the fridge - Kaastaart
Hartige kaastaart

Recent een kaastafel gegeten en weet je niet wat doen met al die overschotjes? Probeer eens deze hartige kaastaart....

Lees verder