Make the most out of your ingredients
title image

Archief

zeezout

Empty the Fridge - Zuurdesembrood
Zuurdesembrood

Heb je zelf een zuurdesemstarter gefabriceerd? Dan is het nu tijd om aan het bakken te slaan!...

Lees verder
Empty the Fridge - zuurkool
Zuurkool

Maak je eigen zuurkool door een halve kool te fermenteren. Super lekker en gezond!...

Lees verder
Iers sodabrood

Iers sodabrood is mijn nieuwe go to wanneer ik zin heb in vers gebakken brood, maar te lui ben om naar...

Lees verder
Empty the Fridge - Sriracha
Sriracha

Aangezien ik plastic zoveel mogelijk uit mijn keuken probeer te elimineren, maakte ik een zerowaste versie van mijn favoriete Thaïse chilisaus....

Lees verder
Empty the Fridge - Giardiniera
Giardiniera

De Italiaanse keuken barst van de recepten om niets verloren te laten gaan. Deze Giardiniera (een mengeling van allerhande groenten, gepekeld...

Lees verder
Empty the fridge - Kruidenzout
Kruidenzout

Mijn grote bos rozemarijn om het terras begint er in deze tijd van het jaar altijd wat triestig uit te zien....

Lees verder