Make the most out of your ingredients
title image

Archief

peper en zout

Empty the fridge - Kaastaart
Hartige kaastaart

Recent een kaastafel gegeten en weet je niet wat doen met al die overschotjes? Probeer eens deze hartige kaastaart....

Lees verder
Empty the Fridge - Pesto
Basilicumpesto

Staat dat portie basilicum nu al een tijdje op je vensterbank en beginnen de blaadjes er wat triest bij te hangen? Maak...

Lees verder
Empty the fridge - Rode wijn saus
Rode wijn saus

Ik trek regelmatig een fles wijn open, drink er een glas of 2 van en ben dan de rest van de...

Lees verder
Empty the fridge - Bloemkoolpakketjes
Bloemkoolpakketjes

Restje gekookte bloemkool of bloemkool in kaassaus? Maak er een lekker hapje van of dien deze bloemkool pakketjes op als bijgerecht...

Lees verder
Empty the fridge - Champignonsoep
Champignonsoep

Liggen die champignons al een paar dagen te verpieteren in je frigo en zien ze er wat verrimpeld uit? Je kan...

Lees verder
Empty the Fridge - Pasta fritatta
Pasta Fritatta

Een eenvoudig recept om je restje pasta (en tomatensaus) om te toveren tot een lekkere lunch of licht dinner....

Lees verder
Empty the Fridge - Broodsaus
Broodsaus

Frisse saus gemaakt van oud wit brood. Heerlijk bij een stukje lamsvlees of rosbief...

Lees verder