Wintergroenten met spekjes
Een restje prei, savooikool, spruiten, aardappelen, witloof en spekjes leverden dit lekkere éénpansgerecht op: Wintergroenten met spekjes. ...
Lees verderEen restje prei, savooikool, spruiten, aardappelen, witloof en spekjes leverden dit lekkere éénpansgerecht op: Wintergroenten met spekjes. ...
Lees verderMijn favoriete herfstsalade en eigenlijk super gemakkelijk om te maken. Een restje ontbijtspek wikkel je eenvoudigweg rond een grote homp geitenkaas, die...
Lees verderHet is nog eens tijd voor een absolute leftover klassieker...
Lees verderEen frittata met restjes groene groenten en grove mosterd. De perfecte lunch voor een herfstige dag....
Lees verderAnsjovisfilet en kappertjes zijn zo 2 van die zaken die eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Maar geen nood, er is een...
Lees verderToegegeven, mij paleo-adept collega zal er wel voor iets tussen zitten, maar een halve bloemkool op overschot bracht me tot dit...
Lees verderHeb je een halve galia meloen over? Maak er deze heerlijk frisse gazpacho van....
Lees verderAspergetijd! Dus ligt er een bussel groene asperges in mijn ijskast.De steeltjes kan je gebruiken voor deze romige aspergesoep. ...
Lees verderEen kleine berg olijven over van een feestje? Tapenade is the answer!...
Lees verderVaak is de voorverpakte vis die je in de supermarkt koopt net iets teveel. Wat ik dan doe is de rauwe...
Lees verder'En papilotte' koken ideale manier om met wat restjes groenten uit je ijskast toch nog iets lekkers op tafel te toveren. Denk...
Lees verderTe weinig bloemkool over om er een echt gerecht mee te maken? Probeer dan eens deze bloemkool mayonaise...
Lees verderMijn favoriete Empty the fridge recept tot hiertoe. Wel een beetje werk, maar super lekkere kroketjes gemaakt van een restje puree en...
Lees verderNog een recept voor een sausje waar je een hoop verse kruiden in kan verwerken Heerlijk bij een stukje gegrild vlees of...
Lees verderPasta alla Norma AKA 'Favourite spaghetti' Heerlijk vegetarisch met aubergine, maar nog beter met spekjes of een restje bacon....
Lees verderEen restje rucola, ciabatta van een dag oud en wat kip werd een heerlijk hapje voor bij de aperitief....
Lees verderHeb je nog een hele hoop knol- en wortelgroenten in je ijskast liggen, maar zo net niet genoeg om één variëteit...
Lees verderEen klassieker in de Franse keuken! En perfect om een restje aardappelpuree te verwerken....
Lees verderEen meloen blijft bij mij meestal voor de helft liggen en na en dag of 2 in de ijskast ziet...
Lees verder