Make the most out of your ingredients
title image

Archief

peper en zout

Pan con tomate

Pan con tomate is de klassieker onder de tapas en perfect om zowel oud brood als een restje tomatenpulp op te...

Lees verder
Empty the Fridge - Siciliaanse caponata
Siciliaanse Caponata

Nog een paar stengels selder op overschot? Probeer eens deze zoetzure Caponata met aubergine, kappertjes en tomaten....

Lees verder
Empty the fridge - Salade nicoise
Salade Niçoise

Lekker weer + een overschotje boontjes & aardappelen = Salade Niçoise. Dat was toch alleszins de culinaire rekensom die ik maakte....

Lees verder
Penne à la greque

Penne met scampi's in tomatensaus met feta en oregano. Dit is het soort recept dat je altijd kan klaarmaken op voorwaarde...

Lees verder
Empty the fridge - Spanakopita
Spanakopita

Spanakopita is een populair Grieks bijgerecht gemaakt van een restje rijst, filodeeg, spinazie en verse kruiden. Oorspronkelijk wordt i.p.v. spinazie eigenlijk...

Lees verder