Quiche met pompoen, prei spek en curry
Quiche is een echte 'all-arounder' op het vlak van restjes. Voor dit recept gebruikte ik een halve pompoen, enkele reepjes...
Lees verderQuiche is een echte 'all-arounder' op het vlak van restjes. Voor dit recept gebruikte ik een halve pompoen, enkele reepjes...
Lees verderEen Oosterse variante op de klassieke gevulde savooikool rolletjes. ...
Lees verderEen fles wijn gekraakt die toch niet helemaal dat was? Bœuf Bourguignon is the answer! ...
Lees verderTrieste basilicum of verlepte peterselie hoef je vanaf nu nooit meer weg te gooien. ...
Lees verderPan con tomate is de klassieker onder de tapas en perfect om zowel oud brood als een restje tomatenpulp op te...
Lees verderKnolselder, appel en bacon: en lekkere mix van zoet en zout en een ideale 'side dish' bij een stukje varkensvlees....
Lees verderDit pasta-recept is, zoals de titel al laat uitschijnen, een perfecte wegwerker voor kleine restjes van een aantal verschillende groenten....
Lees verderHeerlijk geroosterde kip met knoflook-dille boter en knolgroenten....
Lees verderNog een paar stengels selder op overschot? Probeer eens deze zoetzure Caponata met aubergine, kappertjes en tomaten....
Lees verderDe meesten associëren rode kool met wintergerechten, maar eigenlijk is rode kool bijna heel het jaar door van juli tot maart...
Lees verderRecept voor een dikke, 'American-style' ontbijtpannenkoek met pruimen (Paleo)...
Lees verderVlees en vis te samen lijkt misschien een wat vreemde combinatie, maar in sommige gevallen kan het echt super geslaagd zijn,...
Lees verderLekker weer + een overschotje boontjes & aardappelen = Salade Niçoise. Dat was toch alleszins de culinaire rekensom die ik maakte....
Lees verderPenne met scampi's in tomatensaus met feta en oregano. Dit is het soort recept dat je altijd kan klaarmaken op voorwaarde...
Lees verderNog eens hoog tijd voor een omelet variante en vandaag leverde mijn ijskast de volgende inspiratie op: een stukje droge chorizo,...
Lees verderSpanakopita is een populair Grieks bijgerecht gemaakt van een restje rijst, filodeeg, spinazie en verse kruiden. Oorspronkelijk wordt i.p.v. spinazie eigenlijk...
Lees verderEen speciaal duo van overschotjes vormt deze heerlijk frisse salade van appelsien en venkel....
Lees verderAls vervolg op de tips over wat je kan doen met een restje quinoa: Gratin van quinoa en pompoen. In...
Lees verderStaat dat potje ansjovis in olie al een tijdje in je ijskast? Geen nood, ze blijven wel een tijdje goed en...
Lees verderPastinaak is een wintergroente en dus volop te verkrijgen van oktober tot maart. Kans is dus groot dat als je elke week...
Lees verder