Make the most out of your ingredients

Archief

parmezaan

Empty the Fridge - Risotto met rode kool

Risotto met rode kool

Een recente aanwinst in mijn recepten om rode kool op te gebruiken is deze vegetarische risotto. Super handig om een paar handjes fijngesnipperde kool een restje rode wijn op te gebruiken....

Empty the Fridge - Kalkoen Tetrazzini

Kalkoen Tetrazzini

'Mental note' voor Kerst en de bergen kalkoen die niet verorberd werden: Kalkoen Tetrazzini! Een romige ovenschotel met kalkoen pasta en champignons....

Empty the Fridge - Ribollita

Ribollita

Een lekker stevige maaltijdsoep en ideaal om restjes kool te verwerken. ...

Empty the fridge - Fritatta met feta en spinazie

Frittata met feta en spinazie

Ik ben een grote omelet-fan, maar aan frittata heb ik mij om de een of andere reden nog niet zo vaak gewaagd. Maar aangezien ik constant op zoek ben naar nieuwe Empty the fridge inspiratie en een frittata nu éénmaal een ideale vorm is om...

Empty the fridge - Spanakopita

Spanakopita

Spanakopita is een populair Grieks bijgerecht gemaakt van een restje rijst, filodeeg, spinazie en verse kruiden. Oorspronkelijk wordt i.p.v. spinazie eigenlijk brandnetel gebruikt, maar tenzij je zin hebt om je lokale park leeg te plukken, is spinazie de beste optie....

Empty the Fridge - Pasta Genovese

Pasta alla Genovese

Heb je toevallig recent pesto gemaakt van een restje verse basilicum? En heb je nu wat aardappelen en boontjes over? Presto! Pasta alla Genovese...