Make the most out of your ingredients

Archief

olijfolie

Empty the Fridge - Risotto met rode kool

Risotto met rode kool

Een recente aanwinst in mijn recepten om rode kool op te gebruiken is deze vegetarische risotto. Super handig om een paar handjes fijngesnipperde kool een restje rode wijn op te gebruiken....

Empty the Fridge - Peterselieolie

Peterselieolie

Laat zachte kruiden en vooral hun steeltjes niet langer verloren gaan en maak er deze fluo kruidenolie mee!...

Empty the Fridge - Pitachips

Pita chips

Deze kruidige pita chips zijn in 20 minuten klaar en perfect in het gezelschap van een lekkere hummus of dip....

Empy the Fridge - Jacket potatoes

Jacket potatoes

Jacket potatoes zijn een geweldige 'all-arounder' als het op het opgebruiken van restjes aankomt. Overschotjes-king Heb je wat restjes vlees of vis over? Een klein beetje van die Chili con carne of Bolognaise saus, maar net niet genoeg voor een volwaardige maaltijd? Dit zijn slechts enkele van...

Empty the Fridge - Ribollita

Ribollita

Een lekker stevige maaltijdsoep en ideaal om restjes kool te verwerken. ...

Panzanella met pompoen spinazie en radicchio

Panzanella met pompoen spinazie en radicchio

Oudbakken stokbrood = het perfect slachtoffer voor panzanella Voor het overschottendiner van afgelopen weekend, had ik bij de lokale Turk oudbakken stokbroden gescoord voor het zomerpudding dessert. Hij had me er echter zoveel meegeven dat ik nog massaal veel overhad. Deze Panzanella met pompoen spinazie en radicchio...