Avocadomelk
Aan mijn reis naar Marrakesh hield ik volgende empty the fridge tip over: Een restje avocado tover je zo om tot een...
Lees verderAan mijn reis naar Marrakesh hield ik volgende empty the fridge tip over: Een restje avocado tover je zo om tot een...
Lees verderRestje spaghettisaus en geen zin om 2 dagen achter elkaar spaghetti bolognaise te eten? Probeer eens de ze gratin van een...
Lees verderEen tijdje geleden maakte ik met een restje rode wijn peertjes gestoofd in rode wijn, en natuurlijk had ik er veel...
Lees verderEen leuke om uit te proberen voor als je eens zelf een vegetarische Indische curry wil maken en genoeg melk in...
Lees verderRecent een kaastafel gegeten en weet je niet wat doen met al die overschotjes? Probeer eens deze hartige kaastaart....
Lees verderWentelteefjes, ook wel gekend als verloren of gewonnen brood. Een eenvoudig en lekker ontbijtrecept of 4-uurtje gemaakt van oude sneden (wit)...
Lees verderEen klassieker om je restjes kaas te verwerken tot een lekkere saus....
Lees verderMijn inspiratie van de dag: Een restje gerookte zalm en een blik kikkererwten omtoveren tot heerlijke 'patties' met een fris slaatje...
Lees verderLiggen die champignons al een paar dagen te verpieteren in je frigo en zien ze er wat verrimpeld uit? Je kan...
Lees verderNog een kopje rijst over? Probeer eens deze Indische variante op de traditionele rijstepap. Lekker, zowel warm als koud....
Lees verderEen klassieker onder de broodrestjes, maar met een beetje vers fruit 'pimp' je het tot een heerlijk ontbijt!...
Lees verderSuper recept voor als de bananen al wat veel bruine spikkeltjes hebben. Lekker als ontbijt met een beetje honing en yoghurt...
Lees verderCroissants over van de uitgebreide zondagbrunch? Dit is een heerlijk recept voor een soort van broodpudding maar dan gemaakt met croissants...
Lees verderCroissants over van de uitgebreide zondagbrunch? Dit is een heerlijk recept voor een soort van broodpudding maar dan gemaakt met croissants...
Lees verderHartige muffins gemaakt van oud brood en restjes kaas. Lekker tussendoor of als hapje bij de aperitief...
Lees verderDe klassieker voor het verwerken van je restje brood of koffiekoeken. Hier vind je een heel algemeen recept, maar 'pimpen' is toegestaan....
Lees verder