Make the most out of your ingredients
title image

Archief

melk

Empty the fridge - Avocadomelk
Avocadomelk

Aan mijn reis naar Marrakesh hield ik volgende empty the fridge tip over: Een restje avocado tover je zo om tot een...

Lees verder
Empty the fridge - Paneer
Paneer

Een leuke om uit te proberen voor als je eens zelf een vegetarische Indische curry wil maken en genoeg melk in...

Lees verder
Empty the fridge - Kaastaart
Hartige kaastaart

Recent een kaastafel gegeten en weet je niet wat doen met al die overschotjes? Probeer eens deze hartige kaastaart....

Lees verder
Empty the fridge - Wentelteefjes
Wentelteefjes

Wentelteefjes, ook wel gekend als verloren of gewonnen brood. Een eenvoudig en lekker ontbijtrecept of 4-uurtje gemaakt van oude sneden (wit)...

Lees verder
Empty the fridge - Kaassaus
Kaassaus

Een klassieker om je restjes kaas te verwerken tot een lekkere saus....

Lees verder
Empty the fridge - Champignonsoep
Champignonsoep

Liggen die champignons al een paar dagen te verpieteren in je frigo en zien ze er wat verrimpeld uit? Je kan...

Lees verder
Empty the fridge - Broodpudding
Broodpudding

De klassieker voor het verwerken van je restje brood of koffiekoeken. Hier vind je een heel algemeen recept, maar 'pimpen' is toegestaan....

Lees verder