Make the most out of your ingredients
title image

Archief

melk

Empty the fridge - Pasta pesto muffins
Pasta pesto muffins

Ik combineerde een restje gekookte volkorenpasta met een paar lepeltjes pesto en wat kaas tot een hartige muffin. ...

Lees verder
Empty-the-fridge-Champignonstrata
Champignon strata

Heb je nog wat oudbakken brood over van tijdens de week en zin in een hartig ontbijt? Dan is deze Champignon...

Lees verder
Empty the fridge - Crepes Suzette
Crepes suzette

Ik slaag er altijd in om veel te veel appelsienen te kopen, die dan eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Voor als...

Lees verder
Empty the fridge - Spinaziemuffins
Spinazie Parmezaan muffins

De 'fridge' schafte een overschotje verse spinazie en ietwat uitgedroogde gerookte ham. Met toevoeging van wat basis ingrediënten uit mijn voorraadkast maakte...

Lees verder
Empty the fridge - Aardappelbrood
Aardappelbrood

Een restje puree of gekookte aardappelen, kan je, met wat geduld tijdens het rijzen, omtoveren tot een lekker brood....

Lees verder
Empty the fridge - Cranberry muffins
Cranberry muffins

Een restje veenbessensaus wordt een lekker hapje voor bij de thee, de dag na Kerstmis. Of voor een andere keer: Je kan...

Lees verder
Empty the fridge - Clafoutis
Clafoutis

Een perfect recept om zowel restjes fruit als groenten te verwerken tot een lekker soort taart. ...

Lees verder