Marokkaanse visballetjes in tomatensaus
Vele kleintjes maken één groot. Zo ook met de Marokkaanse visballetjes gemaakt van restjes witte vis....
Lees verderVele kleintjes maken één groot. Zo ook met de Marokkaanse visballetjes gemaakt van restjes witte vis....
Lees verderGremolata dient normaal als garnering voor Ossobucco, maar is ook een smaakmaker van formaat voor allerlei andere bereidingen....
Lees verderEen bouillon van de koppen en schillen van garnalen. Een smaakmaker van formaat!...
Lees verderHeb je last van een herfstdip? Ga dan voor "Comfort in a bowl...
Lees verderTrieste basilicum of verlepte peterselie hoef je vanaf nu nooit meer weg te gooien. ...
Lees verderPan con tomate is de klassieker onder de tapas en perfect om zowel oud brood als een restje tomatenpulp op te...
Lees verderAziatische leftover soep is een gemakkelijke lunch of lichte avondeten wanneer je veel verschillende groenten en eventueel restjes vlees, vis of...
Lees verderKnolselder, appel en bacon: en lekkere mix van zoet en zout en een ideale 'side dish' bij een stukje varkensvlees....
Lees verderDit pasta-recept is, zoals de titel al laat uitschijnen, een perfecte wegwerker voor kleine restjes van een aantal verschillende groenten....
Lees verderEen 'good old-fashioned' Mac & Cheese of te macaroni met kaassaus, blokjes ham en erwtjes!...
Lees verderHeerlijk geroosterde kip met knoflook-dille boter en knolgroenten....
Lees verderNog een paar stengels selder op overschot? Probeer eens deze zoetzure Caponata met aubergine, kappertjes en tomaten....
Lees verderEen klein restje veldsla - net te weinig voor een slaatje - bracht met op het idee van deze veldslapesto....
Lees verderVlees en vis te samen lijkt misschien een wat vreemde combinatie, maar in sommige gevallen kan het echt super geslaagd zijn,...
Lees verderIk vertrek voor 10 dagen naar Portugal en kwestie van al een beetje in de sfeer te komen, zocht ik naar...
Lees verderLekker weer + een overschotje boontjes & aardappelen = Salade Niçoise. Dat was toch alleszins de culinaire rekensom die ik maakte....
Lees verderIk ben een grote omelet-fan, maar aan frittata heb ik mij om de een of andere reden nog niet zo vaak...
Lees verderOndertussen hangt die knoflook al meer dan 2 maand in mijn keuken en beginnen er toch wel wat groene steeltjes aan...
Lees verderPenne met scampi's in tomatensaus met feta en oregano. Dit is het soort recept dat je altijd kan klaarmaken op voorwaarde...
Lees verderNog eens hoog tijd voor een omelet variante en vandaag leverde mijn ijskast de volgende inspiratie op: een stukje droge chorizo,...
Lees verder