Make the most out of your ingredients
title image

Archief

knoflook

Empty the Fridge - Gremolata
Gremolata

Gremolata dient normaal als garnering voor Ossobucco, maar is ook een smaakmaker van formaat voor allerlei andere bereidingen....

Lees verder
Pan con tomate

Pan con tomate is de klassieker onder de tapas en perfect om zowel oud brood als een restje tomatenpulp op te...

Lees verder
Empty the Fridge - Aziatische restjes soep
Aziatische leftover soep

Aziatische leftover soep is een gemakkelijke lunch of lichte avondeten wanneer je veel verschillende groenten en eventueel restjes vlees, vis of...

Lees verder
Empty the Fridge - Siciliaanse caponata
Siciliaanse Caponata

Nog een paar stengels selder op overschot? Probeer eens deze zoetzure Caponata met aubergine, kappertjes en tomaten....

Lees verder
Empty the fridge - Salade nicoise
Salade Niçoise

Lekker weer + een overschotje boontjes & aardappelen = Salade Niçoise. Dat was toch alleszins de culinaire rekensom die ik maakte....

Lees verder
Penne à la greque

Penne met scampi's in tomatensaus met feta en oregano. Dit is het soort recept dat je altijd kan klaarmaken op voorwaarde...

Lees verder