Make the most out of your ingredients

Archief

groentebouillon

Empty the Fridge - Risotto met rode kool

Risotto met rode kool

Een recente aanwinst in mijn recepten om rode kool op te gebruiken is deze vegetarische risotto. Super handig om een paar handjes fijngesnipperde kool een restje rode wijn op te gebruiken....

Empty the Fridge - Ribollita

Ribollita

Een lekker stevige maaltijdsoep en ideaal om restjes kool te verwerken. ...

Empty the fridge - Peterselie-spinazie soep met bulgur

Peterselie-spinazie soep met bulgur

De grote bos peterselie in mijn ijskast begon er een beetje triestig uit te zien met hier en daar wat gele blaadjes. De perfecte gelegenheid om een recept uit te proberen dat al een tijdje op mijn Empty the Fridge verlanglijste staat: peterselie-spinazie soep met...

Empty the fridge - Tomatensoep met pesto en ricotta

Tomatensoep met pesto en ricotta

Ik maakte gisteren een lasagne klaar met gegrilde groenten, pesto en ricotta. Geslaagd, maar ik had nog een half potje ricotta en pesto over en aangezien die slechts enkel dagen goed blijven, besliste ik vandaag om er deze Tomatensoep met pesto en ricotta mee te maken....

Empty the fridge - Groentencurry 3

Groentencurry

Groentencurry is perfect om van een heel arsenaal groenterestjes een lekker stoofpotje te maken....

Empty the Fridge - Papilotte met vis en groenten

Papilotte met vis en groenten

'En papilotte' koken ideale manier om met wat restjes groenten uit je ijskast toch nog iets lekkers op tafel te toveren. Denk bvb. aan een papilotte met zalm of kip met allerlei groenten. Heerlijk vers en licht!...