Griekse dolmas met een restje rijst
Wijnbladeren gevuld met rijst, noten en kruiden....
Lees verderWijnbladeren gevuld met rijst, noten en kruiden....
Lees verderNep lemon curd op basis van Imperial vanillepudding. Bijna 'the real deal' en heerlijk tussen een polentataart. ...
Lees verderDeze Mediterraanse gratin is mijn nieuwe favoriete lunch en perfect voor alle snijbiet uit mijn moestuin weg te werken....
Lees verderEen fris, krokant apertief-hapje gemaakt met restjes?! Ja hoor!...
Lees verderGremolata dient normaal als garnering voor Ossobucco, maar is ook een smaakmaker van formaat voor allerlei andere bereidingen....
Lees verderRisotto is een ideaal gerecht om wat restjes groenten in te verwerken. Mijn ijskast leverde een halve venkelknol en verse spinazie...
Lees verderEen restje pasta dient hier voor de verandering als basis voor een dessert...
Lees verderYoghurt op overschot die nog maar even goed blijft? Maak er deze frisse cake van....
Lees verderNog een kopje rijst over? Probeer eens deze Indische variante op de traditionele rijstepap. Lekker, zowel warm als koud....
Lees verder