Een paar verschillende soorten verse kruiden over? Maak er eens kruidenboter van. Ook gemakkelijk in te vriezen...
Lees verderSoep is een ideale manier om met je restjes groenten aan de slag te gaan. Maar ook een restje kip en...
Lees verderIk slaag er altijd in om veel te veel appelsienen te kopen, die dan eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Voor als...
Lees verderTe weinig bloemkool over om er een echt gerecht mee te maken? Probeer dan eens deze bloemkool mayonaise...
Lees verderYoghurt op overschot die nog maar even goed blijft? Maak er deze frisse cake van....
Lees verderMijn favoriete Empty the fridge recept tot hiertoe. Wel een beetje werk, maar super lekkere kroketjes gemaakt van een restje puree en...
Lees verderEen meloen blijft bij mij meestal voor de helft liggen en na en dag of 2 in de ijskast ziet...
Lees verderEen zomers weekend, zin in dessert en al wat er voorhanden was, was een half bakje gedeukte aardbeien...
Lees verderTeveel champignons, of worden ze al een beetje rimpelig? Volg dit recept en gebruik ze een andere keer....
Lees verderVoor deze pasta-recyclage bestaan er wel 30 varianten. Hier de Griekse...
Lees verderIk kwam thuis van de markt met een rode paarse bloemkool. Nooit eerder geprobeerd en natuurlijk veel te veel...
Lees verderMaak een heerlijke salsa van je restjes tomaten en verse kruiden....
Lees verder