Make the most out of your ingredients
title image

Archief

bloem

Empty the fridge - Crepes Suzette
Crepes suzette

Ik slaag er altijd in om veel te veel appelsienen te kopen, die dan eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Voor als...

Lees verder
Empty the Fridge - Bagels
Bagels

Staat er al een tijdje een flesje bruin bier in je kast stof te vergaren? Maak er dan eens bagels mee....

Lees verder
Empty the fridge - Spinaziemuffins
Spinazie Parmezaan muffins

De 'fridge' schafte een overschotje verse spinazie en ietwat uitgedroogde gerookte ham. Met toevoeging van wat basis ingrediënten uit mijn voorraadkast maakte...

Lees verder
Empty the Fridge - Pizza
Pizza

Pizza is een echte winner voor het opgebruiken van restjes! Restjes tomatensaus, groenten, vlees, kaas, ...

Lees verder
Empty the fridge - Aardappelbrood
Aardappelbrood

Een restje puree of gekookte aardappelen, kan je, met wat geduld tijdens het rijzen, omtoveren tot een lekker brood....

Lees verder
Empty the fridge - Cranberry muffins
Cranberry muffins

Een restje veenbessensaus wordt een lekker hapje voor bij de thee, de dag na Kerstmis. Of voor een andere keer: Je kan...

Lees verder
Empty the fridge - Clafoutis
Clafoutis

Een perfect recept om zowel restjes fruit als groenten te verwerken tot een lekker soort taart. ...

Lees verder
Empty the fridge - Appel bosvruchten crumble
Appel bosvruchten crumble

Crumble is een super dankbaar recept voor restjes van fruit (en een zalig comfort-food dessert voor de herfst en winter) Het basis-deeg...

Lees verder
Empty the fridge - Kaastaart
Hartige kaastaart

Recent een kaastafel gegeten en weet je niet wat doen met al die overschotjes? Probeer eens deze hartige kaastaart....

Lees verder
Empty the fridge - Kaassaus
Kaassaus

Een klassieker om je restjes kaas te verwerken tot een lekkere saus....

Lees verder